Profile b 2021.jpg

Biografia

Albert González Farran (Barcelona, 1975) és un fotoperiodista i videògraf independent amb 18 anys d’experiència. Viu a Arbeca (Lleida). Recentment era a Nairobi (Kenya), cobrint l’Est d’Àfrica. Durant dos anys (2015-2017) va estar treballant al Sudan del Sud per a l’Agència Francesa de Premsa (AFP), mitjans internacionals (The Washington Post, El País, Irin News) i organitzacions humanitàries, com Creu Roja Internacional, Metges sense Fronteres, UNICEF, Save The Children i FAO. Abans va produir també projectes multimèdia sobre migracions a Egipte i a la regió mediterrània.
L’Albert ha estat també fotògraf a les missions de pau de l’ONU a Libèria (2018), Afganistan (2015) i Darfur (2004-2009).
Prèviament, va treballar per a mitjans a Lleida, Perú i Irlanda, a més de realitzar dos projectes personals a Bòsnia i Etiòpia.
Llicenciat en Filologia Catalana, té un Màster en Fotoperiodisme i Fotografia Documental impartit per la Universitat de les Arts de Londres (2013) i un postgrau en Comunicació per al Desenvolupament de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2005).