top of page

It (això)


Aquest és el millor llibre que he llegit durant molts anys. Té més de mil pàgines, però les he llegit de forma impressionantment ràpida (l’anglès no és la meva llengua materna). La novel·la atrapa des del principi i, tot i que hi ha moltes descripcions en què falten accions, jo no eliminaria res. Res en absolut. Tot és al seu lloc. És una història perfecta, ben dissenyada, que completa un cercle sorprenent. Stephen King treballa les dues línies de la història (els mateixos personatges en dos temps diferents) corrent en paral·lel i acabant juntes.

Tot i que es tracta d’un llibre escrit ara ja fa 40 anys, la trama encara és vàlida en els nostres temps. I el fet de tenir jo 45 anys, tinc una excusa fantàstica per viatjar a la meva infantesa.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page