top of page

El regal


Eloy Moreno té una manera diferent d'escriure, única i particular, que el fa gran. Sap connectar molt bé amb el lector, no només amb totes les seves històries, sinó amb la seva manera d'interactuar amb la seva audiència, bé a través de les plataformes socials o presentant i venent les seves obres d'una manera personal i directa. Jo li vaig comprar directament aquest últim llibre a través del seu web (ho recomano) i, a més de contribuir millor a les seves finances, em va regalar una dedicatòria.

Eloy Moreno es fica en el que fa més mal. I ho fa bé. El Regal és una bufetada per a tots nosaltres (suposo que també per a ell), perquè ens adonem del que realment val la pena a la vida. Té alguns moments infantils que crec que, com a lector, hauria de reelaborar en el futur. Vull més "canya". Però en resum sempre gaudeixo amb les seves novel·les, perquè m'omplen i em entretenen. I alhora, em fan pensar.

L'experiència del protagonista d'El Regal, que parla en primera persona, barrejada amb uns plànols externs d'altres narradors, ens dóna un ensurt narratiu que va d'un tot que no és res, a un res que és el tot. El final, molt cinematogràfic, en el qual les accions reconnecten, té també un component dramàtic que, al meu entendre, frega l'immadur. Però funciona i agrada.

Espero que el que vagi escrivint Eloy Moreno en el futur vagi més enllà, donant passos cap a una complexitat més interessant, a el nivell dels grans escriptors.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page